dimarts, 18 de febrer del 2014

Treball sobre la agricultura sostenible.

VIDEOFORUM 18 DE FEBRER


¿Com es pot millorar la agricultura sostenible?


  • Jo pense que la venta de llavors no tindria que estar en mans de 10 venedors o 10 empreses, per que al estar en mans de un numero de persones tan reduït abusen de les empreses que ho necessiten i aixo no te per que ser aixi. Lo millor seria permetre o facilitar a la gent que puga vendre les llavors per a que hi haja mes mercat en el sector de les llavor.
  • Sobre els productes plaguicides no tindrien que ser sols de petroli, tindrien que estudiar mes per ha poder millorar aixo sense tenir que acudir sempre al petroli, com per exemple el elecho que no li fa falta res per ha defensar-se del insectes, podrien investigar eixe tipus de plantes que es defensen ha soles i que no siguen les mateixes empreses les que s'enriqueixen.
  • I sobre tot lo que no veig correcte es que les empresses posen un preu en subasta i que al que li interesse be i al que no pues res, eixe tipus de coses ho tindrien que aclarir-ho el comerciant i la empresa interessada, com per exemple acordant un preu rentable per al comerciant i per ha la empresa interessada sense alterar el preu del public.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada