dimarts, 4 de febrer del 2014

PAUL Wehrli OPTA PER LA RENDIBLE HITACHI ZX130 - 5


thumb.phpEl dia 28 de gener del 2014 Paul Wehrli ha optat per invertir en un nou ZX130 - 5. El moviment de terres, el paisatge i els servissis públics va fer que el contractista de Züberwangen comprara la nova màquina amb un acord de servei complet de tres anys des del distribuïdor oficial d'Hitachi a Suïssa, Probst Maveg.

Una de les primeres tasques de la Zaxis-5 mitjà de l'excavadora es trobava en el jardí del darrere d'una casa unifamiliar al poble de Zuzwil. Paul va ser contractada per netejar el lloc per a la construcció d'un nou garatge, dur a terme treballs preliminars per a una extensió de la casa, construir un mur al voltant de la frontera del jardí i el paisatge de la zona restant.

Ell és conegut per la seua capacitat per manejar les roques per a la construcció de parets amb les seues excavadores i això requereix un alt nivell d'habilitat. La seua reputació el precedeix i la demanda és alta en la regió per a aquest tipus de projecte.

"La ZX130 - 5 arriba a un nivell favorable de consum de combustible i pot carregar un camió de quatre eixos millor amb aquesta màquina.

Ell mateix que la prova diu "que es mes comoda i al finalitzar la jornada el sens mes agust en tu mateixa ja que fa que tot isca millor".








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada