dijous, 17 de maig de 2018

recuperacio ejercico 1,2 ,3de la prova de acces cientificomatematicotecnica

1. Defineix maquinari i programari. Posa tres exemples de cada. 


-El Maquinari de un ordinador es tot allo que es pot tocar que s'anomena hardware que es compón de: pantalla, teclat, ratoli, altaveu, placa mare,disc dur, etc...

-El Programari es la part logica
software de un ordinador que el sistema operatiu que te un ordinador com pot ser el navegador, procesadort de textos, i aplicacion com el gimp, ect... son programes que están en sistema operatiu.2. Explica el concepte de xarxa informàtica i classifica les xarxes que coneixes segon l'extenció d'aquestes.

Red de area Personal (PAN) : comprenen el entorn del usuari i los del dispositiu que interactua.  Estrata de una red inalambrica com el  radio de accion es de uns pocs metres. Solen fer us de tecnologia inalambriques com Bluetooth o ZigBee.

Red de area local (LAN): son reds menudes que proporcionen servei a els usuaris dins de un estructura común.

Red de area de campus (CAM): extrata de una red LAN extensa que s'interconecten diferents edificis podrien considerarse reds MAN menudes.

Reds de area de Metrepolitana (MAN): son varies reds LAN interconectades en distancies menudes a uns poc kilometres

Reds de area Extensa (WAN) : son varies reds LAN interconectades pero en distancies llargues milers de kilometres.Les xarxes poden ser també publiques , privades i mixtes . 


3. Que és un full de calcul? Indica un parell de funcions que es puguen realitzar amb un full de calcul.


 El full de calcul es un full informatic com (LibreOffice calc o full de calcul ) fet de celdes on es pot fer treballs de diagrames, barres de frecuencia grafiques posar i organitzar notes de l'alumnat etc...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada