dimarts, 28 de gener del 2014




John Deere presenta els nous tractors de la serie 7R per a 2014



Berlín 4 de setembre de 2013. - Els nous tractors de John Deere de la sèrie 7R per al 2014 incorporen motors més potents i un nou model de la gamma. La nova gamma inclou sis models amb potències nominals de 210, 230, 250, 270, 290 i 310 CV.




La nova tecnologia substitueix l'anterior motor de 9 litres del 7230R per un motor de 6,8 litres que manté els mateixos valors de parell màxim, increment de parell i increment de potència. El canvi a un motor més petit augmenta la densitat de potència i redueix els costos operatius de este tractor


Per al transport i les aplicacions amb TDF, el sistema de gestió intel·ligent de potència del motor (GIP) desenvolupa 22CV addicionals en el 7290R i 30cv addicionals en la resta de models. S'espera que l'eficiència de combustible de la gamma siga un 2% superior.

El conjunt de refrigeració més eficient de estos motors redueix la resistència al flux d'aire i proporciona major capacitat de refrigeració. Els components individuals del sistema han estat redistribuïts per refrigerar el motor amb aire absorbit en comptes de per aire empès.

Te una Nova transmissió e23 una nova cabina CommandViewque incluix un asiento en gir de 40 graus i suport estès, podent triar els clients entre la suspensió neumàtica de sèrie, el famós seient ActiveSeat o la suspensió hidràulica de cabina (HCS) aixina te una  major comoditat de marxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada